Uitvaartverzorging Jack Mathijssen

De wilsverklaring

Nu reeds stil staan en nadenken over uw eigen uitvaart of die van een naast familielid ?
Steeds meer mensen willen in leven al aangeven hoe ze hun uitvaart vorm willen (laten) geven.
Steeds vaker kiest men voor een geheel eigen invulling, waarbij men de gebruikelijke tradities over boord gooit. Men kiest voor een uitvaart die past bij het eigen leven, denkwijzen en persoonlijkheid.
Om aan te geven hoe U de eigen uitvaart zou willen invullen en vormgeven heb ik een boekje gemaakt, waarin de wilsverklaring kan worden opgenomen. Dat boekje “Mijn laatste wensen”, kom ik graag bij u brengen en in een persoonlijk gesprek met u doornemen.
Een kopie van het boekje bewaar ik in een afgesloten archiefkast en het boekje zelf bewaart u bij de papieren voor de nabestaanden.
In een wilsverklaring geeft u aan hoe u uw uitvaart wilt laten verlopen.
Wilt u begraven of gecremeerd worden ? U kiest reeds een kist. (Misschien gaat u die zelf beschilderen of wilt u die door een kunstenaar laten beschilderen.) U maakt een adressenlijst, maakt eventueel teksten voor een advertentie of u maakt zelf gedichten. Wilt u dat er na de uitvaart consumpties gebruikt worden.? Zomaar een greep uit de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk reeds een kostenindicatie te geven.

Download hier het formulier voor de Wilsbeschikking:

Wilsbeschikkingsformulier downloaden

Kunt u het IdeeNieuws PDF-bestand niet openen? Daar heeft u een Adobe Reader voor nodig. Deze kunt u gratis downloaden van de site van Adobe. U hoeft alleen maar op de knop ‘nu downloaden’ te klikken.