Nazorg

 

Mijn naam is Marlies Buiks - van der Veeken, geboren en getogen in Rijsbergen, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Na de opleiding nabestaande begeleider bij Terra Zorg in Rouw behaald te hebben, ben ik als zodanig werkzaam bij uitvaartverzorging Jack Mathijssen.
In mijn persoonlijke leven en in aandacht voor nabestaanden staan respect, acceptatie en persoonlijke ontmoeting centraal. Uitgaande van de eigen kracht van mensen, bied ik ondersteuning daar waar nodig. Elke situatie is weer anders. Voor de één kan het prettig zijn dat er iemand helpt met de administratie omdat bijvoorbeeld de overleden partner dat altijd gedaan heeft. Voor de ander kan de vraag op sociaal gebied liggen. Daarnaast kan het fijn zijn om met iemand nog eens over hun dierbare en wat er gebeurd is te praten. Of om van gedachten te wisselen over de vaak onbekende en heftige gevoelens, die iemand in deze zware periode kunnen overvallen.

Wij van uitvaartverzorging Jack Mathijssen nodigen u uit voor de inloopmiddag:

Verdriet om wie er niet meer is………
 
Iedereen die zijn verhaal wil delen is van harte welkom.  Het is een warme en veilige ontmoetingsplek voor mensen die te maken hebben met rouwarbeid. En wie denkt er niet eens; ‘het zou fijn zijn om erover te kunnen praten met mensen die ook zoiets hebben meegemaakt’. Het gevoel hebben dat je niet de enige bent. Dat het niet gek is wat je denkt of wat je voelt. Dat je je ervaringen kunt delen en dat de ander dat ook echt begrijpt.

U bent van harte welkom op maandag 11 september 2017.

Adres: "Het Buytenhuys" Hellegatweg 27 in Rijsbergen.

Tijd: 14:00 tot 16:00 uur. Vanaf 13:45 staat de koffie en thee klaar.

Informatie en eventuele aanmelding: nazorgjackmathijssen@outlook.com
Tel : 06-81849051

Data inloopmidagen 2017: 6 november 2017
  18 december 2017